Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Badkamer verbouwen of renovatie in regio Groningen-Assen

Badkamer verbouwen of badkamer renovatie in de regio Groningen en Assen. Laat uw badkamer verbouwen en renoveren voor een betaalbare prijs! Installatiebedrijf Kentech weet wat er nodig is om uw complete badkamer te verbouwen en te renoveren van A tot Z inclusief montage. Onze loodgieters verbouwen uw nieuwe badkamer op professionele en gecertificeerde wijze tot uw droom badkamer. Ook uw badkamerspecialist voor het plaatsen van o.a. een nieuw badkamermeubel, douche, toilet, inloopdouche, vloerverwarming, handdoek radiator en verlichting.

Badkamerspecialist uit Groningen voor verbouwen grote en kleine badkamers.

Laat daarom uw badkamer aanleggen door onze vakbekwame loodgieters. Als badkamer installateur hebben wij vele jaren ervaring in het verbouwen en renoveren van grote en kleine badkamers. Daarom zijn wij de badkamerspecialist voor het opknappen van uw badkamer in Groningen en Drenthe.

Verbouwen badkamer tot relaxruimte.

De dagen dat de badkamer een puur functionele ruimte was zijn allang vervlogen. De verbouwde en gerenoveerde badkamer moet een plek zijn om prettig je dag te beginnen of juist ontspannen te eindigen. Laat u bestaande badkamer verbouwen in een nieuwe frisse en heerlijke relaxruimte.

Bestaande badkamer verbouwen?

Is de bestaande badkamer in uw (nieuwe) huis eigenlijk niet uw ding. Of wilt u heel graag een ligbad want elke keer ruzie met dat plakkerige douchegordijn gaat ook vervelen. Het is duidelijk tijd voor een badkamerrenovatie of grondige badkamer verbouwing!

Nieuwe badkamer inclusief montage waarop letten?

Wilt u een complete badkamer inclusief montage? En wilt u weten welke mogelijkheden en onmogelijkheden er zijn om uw badkamer te verbouwen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en gratis advies. Het advies en eventuele offerte is 100% gratis (geen verborgen kosten) en geheel vrijblijvend (u zit dus nergens aan vast).

Complete badkamer, complete renovatie inclusief montage?

Wilt u een complete badkamer renovatie inclusief montage? Dan installeren onze loodgieters uw badkamer van A tot Z inclusief het leveren van het sanitair voor een gehele nieuwe badkamer. Als u een complete badkamer gaat verbouwen kunt u het helemaal aan uw eigen wensen indelen. Als badkamer installateur verzorgen wij voor u het gehele traject en tegen een scherpe prijs.

Gedeeltelijke badkamer renovatie Groningen & Drenthe?

Of wilt u een gedeeltelijke badkamer renovatie? Iedere woning is anders en vraagt bij een badkamer verbouwing en renovatie om maatwerk. Echter u kunt ook gedeeltelijk uw badkamer verbouwen. Door bijvoorbeeld het aanpassen van uw huidig sanitair. Door middel van het laten monteren van een nieuw douchecabine, inloopdouche, bad, toilet-pot of badkamermeubel. Een nieuw badkamermeubel kan de uitstraling van uw huidige badkamer totaal een andere look geven. Een kleine badkamer renovatie geeft u volop mogelijkheden tot het verbouwen van u droom badkamer.

Badkamer indeling, verbouwen uw badkamer met een nieuwe indeling?

Voordat u ons inschakelt om uw badkamer te laten verbouwen of te renoveren is het verstandig eerst na te denken over het ontwerp en de indeling. Voldoet de huidige indeling van uw badkamer aan uw wensen en eisen? Als dat niet het geval is moet er misschien enig breekwerk aan te pas komen. Ook moet er dan vaak enkele leidingen worden verlegd.

Grote badkamer verbouwen of kleine badkamerrenovatie en inspiratie?

De mogelijkheden zijn eindeloos bij een grote of kleine badkamerrenovatie. Ga je voor een ligbad, inloopdouche, douchecabine, badkamermeubel, wastafel, douchethermostaatkraan met eventueel een stortdouche? Vloerverwarming of een radiator? Duurzame Led-verlichting of toch spotjes? Maar een badkamer renovatie is veel meer dan dat. Het gaat ook over tegelwerk, kranen, leidingen, afzuiging…!

Levensloopbestendige badkamer.

Een goed verbouwde badkamer zal zeker vijftien jaar meegaan. In die tijd kan er heel wat gebeuren. Denk aan gezinsuitbreiding. Voor kinderen zou je een bad kunnen overwegen. Bent u al wat ouder, dan let je waarschijnlijk meer op praktische voordelen zoals een inloopdouche in plaats van een douchecabine. Immers een inloopdouche geeft meer bewegingsruimte dan een douchecabine. Of bent u het zat dat alles maar rond zwermt in u badkamer? Ruim dat op door het laten plaatsen van een passend badkamermeubel.

Bad vervangen door inloopdouche in 1 dag?

We krijgen steeds vaker de vraag of het bad kan worden vervangen door een inloopdouche. De voornaamste reden is dat het gebruik van een inloopdouche vooral door de wat oudere mensen als praktisch en veilig wordt ervaren. Of het plaatsen van een inloopdouche in 1 dag mogelijk is hangt af van de huidige situatie. Maar het is zeker mogelijk. Vraag ons vrijblijvend wat voor u de beste oplossing is?

Badkamer verlichting door duurzame led-verlichting.

Badkamer verlichting is een onder belicht onderdeel in de meeste badkamer verbouwingen. Door het toepassen van badkamerverlichting creëert u niet alleen verlichting voor oriëntatie, maar ook de sfeer in uw badkamer. Daarnaast is een spiegelverlichting punt voorgeschreven in het bouwbesluit. Belangrijk is dat de badkamer volgens NEN 1010 is opgedeeld in zones. In de zone o mag geen verlichting worden geplaatst. De keuze voor Led verlichting in de badkamer is duurzaam en energiebesparend. Wilt u weten hoe u een badkamer het beste kunt verlichten? Wij geven u graag advies over een verlichtingsplan voor uw badkamer.

Badkamers zelf ontwerpen,badkamers op maat voor Assen & Groningen?

Voordat u de badkamer laat opknappen, verbouwen of renoveren, is het belangrijk om een ontwerp te maken van de ruimte. Een ontwerp kan bestaan uit een aantal kleine aanpassingen zoals plaatsen van een nieuwe douchecabine, maar ook een volledige badkamerrenovatie. Het compleet verbouwen van u badkamer is namelijk kosten technisch duurder. Groot voordeel hiervan is dat u dan wel de indeling naar eigen smaak of behoefte kunt aanpassen.

Badkamer indeling?

Een nieuwe indeling voor de badkamer verbouwing begint met de juiste badkamerindeling. Realiseer dan dat u voor een ligbad minstens 2 m² in beslag neemt en een douche minimaal 1 m². Wees in uw ontwerp royaal met de in- en uitstapruimte. Voor een open inloopdouche zonder deuren moet u al snel op een inloopruimte van 180 centimeter of meer rekenen. Voor een gewone douche heb je zo’n 70 cm ruimte aan de voorkant nodig, voor een bad minstens 65 cm aan de kant waar je uitstapt. Houd voor de wastafel 65 cm ruimte aan voor de voorkant en 15 cm aan de zijkanten. Houd voor een wc 50 cm ruimte aan de voorkant aan en 20 cm aan de zijkanten.

Badkamer verbouwen elke centimeter benutten?

Elke centimeter optimaal benutten bij een badkamerrenovatie en daarbij een prettige sfeer creëren, dat is waar wij goed in zijn. Wij vormen graag samen met u één team! Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van al jouw badkamerdromen.

Badkamer verbouwen met kwaliteitsgarantie en concurrerende tarieven.

Als badkamer installateur bieden wij u vrijblijvend een passend advies op maat aan om uw badkamer te renoveren of te verbouwen in regio Groningen en Assen. Tegen concurrerend tarief met kwaliteitsgarantie.

Bekijk ook

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews