Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Verwarming installatietechniek

Installatiebedrijf speciallist in verwarming. Verwarming installateur in de regio Groningen-Assen voor totaal oplossingen en verhelpen van storingen op diverse verwarming installatietechniek vraagstukken.

Aan leggen van vloerverwarming , wandverwarming en plafondverwarming onder meer merk onafhankelijk installateur  voor je nieuwe cv ketel of vervangen van je oude cv-ketel.

Natuurlijk kunnen wij je helpen met het oplossen en verhelpen van storingen aan je cv-ketel. tevens voor thermostaat regelingen en radiatoren.

Specialist in duurzame verwarmingstechniek. Neem o.a. even een kijkje wat muurverwarming of plafondverwarming,

cv- ketel Groningen-Assen

Verwarmen van ruimtes en water worden nu  nog standaard door zuinige hr-ketels gedaan, maar dat gaat veranderen doordat we van het gas afgaan.

Als je gaat investeren in de verwarmingsinstallatie kun je op verscheidene manieren toch toekomstgericht actie ondernemen!

Laag temperatuur verwarming Groningen-Assen

Door bijvoorbeeld laagtemperatuur-verwarming toe toepassen, vloerverwarming, wandverwarming, stralingspanelen of laagtemperatuur radiatoren. Ook een warmtepomp of slimme regelingen zijn mogelijkheden.

Warmte terugwinning regio Groningen-Assen

Maar ook een warmteterugwinning voor ventilatie is een goede investering want wat je niet hoeft te verwarmen is energiebesparend nu of voor toekomstgerichte verwarming.

Specialist vloerverwarming en cv-ketel vervanging Groningen-Assen.

Benieuwd of vloerverwarming iets voor je is in je badkamer of  woonkamer? Welke cv-ketel  past bij jouw situatie?  Neem even contact met ons op.  Wij beantwoorden je vraag graag en bieden diverse mogelijkheden die bij je budget en wensen passen?

Meer informatie kun je vinden in deze website. Liever direct contact?  Stel gerust je vraag via ons contact formulier. Maar direct antwoord even bellen is sneller.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews