Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Duurzame installatietechniek

Kentech bv is de duurzame installateur voor duurzame installatietechniek in zowel bestaande bouw als nieuwbouw!

Duurzaam installeren vraagt een gedegen kennis van onder meer voor oplossingen als het gaat over o.a. Verwarmingssystemen zoals vloerverwarming en wandverwarming, Verlichting, koeling, Ventilatie, Waterbesparing, Zonnepanelen, Domotica, Energiebesparing, Warmtewisselaars, PV-cellen, Zonneboilers, Warmtepomp, Ventilatie, Warmtekoudeopslag WKO, energieprestatienorm (EPG) en energieprestatiecoƫfficiƫnt (EPC).

Dit alles met doel om energie te besparen en het verminderen van co2 uitstoot!

Kentech bv is zowel een duurzame Installateur als een totaalinstallateur.

Wij kunnen je optimaal voorzien van de juiste duurzame installatietechnieken. Maar ook bij een nieuwe badkamer of het verhelpen van een technische storing zoals bijvoorbeeld een lekkende waterleiding. De afgelopen jaren is de aandacht voor alternatieve energie en duurzame installaties toegenomen. Met de groter wordende vraag naar fossiele brandstoffen stijgen de energieprijzen. Met de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen zullen de energieprijzen alsmaar verder stijgen. Door te kiezen voor duurzame toepassingen maakt je een energiebewuste keuze.

Bij installatiebedrijf Kentech bv staat duurzame installatietechniek centraal.

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte en kun je besparen op jouw totale energiekosten. Je wilt verduurzamen door bijvoorbeeld duurzaam en zuinig te gaan verwarmen, of het plaatsen van zonnepanelen, of andere duurzame mogelijkheden vraag ons naar mogelijkheden die bij je passen en deskundig advies? Wij helpen u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij je passen. Ook kunt je bij ons terecht voor informatie over duurzame energie. Wij voorzien je graag in een voor jou op maat gemaakt advies.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de aanleg van een duurzame installaties aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Om het energieverbruik door verwarming en koeling van je woning of bedrijfsgebouw te reduceren, kan je kiezen voor diverse installatietechnische maatregelen, desgewenst in combinatie. Om je verder te informeren klik dan op de volgende duurzame technieken.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews