Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Duurzame installatietechniek Groningen & Drenthe

Duurzame installatietechniek voor zowel de bestaande bouw als nieuwbouw! Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame installatie, omdat dit een verstandige keuze is. Meer en meer is er bereidheid om te investeren in duurzaamheid. De afgelopen jaren is de aandacht voor alternatieve energie en duurzame installaties toegenomen. Met de groter wordende vraag naar fossiele brandstoffen stijgen ook de energieprijzen. Met de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen en overheids maatregelingen zullen de energieprijzen alsmaar verder stijgen. Door te kiezen voor duurzame toepassingen maakt u een energiebewuste keuze.

Wat is nu duurzame installatietechniek? Duurzame installatietechniek is slimmer omgaan met onze energie consumptie en energie opwekking. Dit alles met doel om energie te besparen en het verminderen van co2 uitstoot!

Duurzaam installeren in de regio Groningen en Assen.

Duurzaam installeren vraagt een gedegen kennis van onder meer voor oplossingen als het gaat over o.a. Verwarmingssystemen zoals vloerverwarming en wandverwarming, Verlichting, koeling, Ventilatie, Waterbesparing, Zonnepanelen, Domotica, Energiebesparing, Warmtewisselaars, PV-cellen, Zonneboilers, Warmtepomp, Ventilatie, Warmtekoudeopslag WKO, energieprestatienorm (EPG) en energieprestatiecoëfficiënt (EPC).

Advies duurzame installatietechniek?

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte en kun je besparen op jouw totale energiekosten. U wilt verduurzamen door bijvoorbeeld duurzaam en zuinig te gaan verwarmen, plaatsen van zonnepanelen en laagtemperatuur verwarming. Kentech adviseert u graag over de mogelijkheden die bij uw situatie passen. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over duurzame technieken. Wij geven u graag een een  vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij o.a. een nieuwe badkamer of het verhelpen van een technische storing zoals bijvoorbeeld een lekkende waterleiding.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de aanleg van een duurzame installaties aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden duurzame installatietechniek.

Om het energieverbruik door verwarming en koeling van uw woning of bedrijfsgebouw te reduceren, kunt u kiezen voor diverse duurzame installatietechnische maatregelen, desgewenst in combinatie. Om u verder te informeren klik dan op de volgende duurzame technieken.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews