Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Elektricien gezocht? Elektrotechniek regio Groningen-Assen

 

Elektrotechnisch installatiebedrijf voor elektrotechniek voor zowel de particulier als zakelijk markt. Elektricien werkzaam in de regio Groningen en Assen. Erkend installateur en specialist in elektrotechniek. Ook uw elektro bedrijf voor het vervangen van u oude groepenkast door een nieuwe groepenkast. Daarnaast staan onze elektromonteurs ook voor u klaar om uw huidige groepenkast uit te breiden met een extra groep. Bijvoorbeeld voor aansluiting uw nieuwe vaatwasser of wasmachine. Hulp nodig bij het installeren van verlichting of het verduurzamen van de huidige verlichting door Led verlichting? Of het vernieuwen van bestaande elektrotechnische installatie. Ook het aanleggen van alarm installaties en data netwerken behoren tot onze werkzaamheden. Natuurlijk kunnen onze elektriciens u ook helpen bij het oplossen van storingen aan uw elektro installatie. Heeft u nieuwbouw of verbouw plannen en wenst u advies omtrent de elektrische installatie? Dringend een elektricien nodig bij storing aan de elektrische installatie?  Neem geheel vrijblijvend contact met onze elektriciens op.

Erkend elektricien voor elektrotechniek

Elektrotechniek omhelst een groot scala aan mogelijkheden.De elektrische installatie heeft tot doel om apparaten, verlichting en machines te voorzien van elektrische energie. Een elektrische installatie in gebouwen bestaat uit diverse onderdelen zoals groepenkast, wandcontactdozen, leidingwerk, schakelaars, beveiligingen etc.…….

Draadloze thermostaat met wifi installatie

Bijvoorbeeld aansturing van automatische deuren, temperatuurregeling voor centrale verwarming, installatie wandcontactdoos voor je elektrische tandenborstel, infrarood stralingspanelen, warmte pomp etc. Een elektrische installatie moet vakkundig worden geïnstalleerd door een erkend elektricien. Daarom is ons elektro bedrijf op de hoogte van de nieuwste voorschriften. Dit alles om letselschade of brand uit te sluiten!!!!!!

Elektromonteur voor alle elektrotechnische installaties in Groningen en Drenthe.

Elektromonteur nodig voor uitbreiding, aanpassen, reparatie en vernieuwen van uw installatie. Laat uw elektrische installatie over aan onze elektriciens om er zeker van te zijn dat deze betrouwbaar is en aan de eisen voldoet. Meer informatie over elektrotechniek en advies bel nu.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews