Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Elektricien gezocht? Elektricien regio Groningen-Assen

Onze elektriciens werken zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt. Installatiebedrijf Kentech is de specialist in diverse elektrotechnische diensten in de regio Groningen en Assen. De elektrische installatie heeft tot doel om apparaten, verlichting en machines te voorzien van elektrische energie. Een elektrische installatie in gebouwen bestaat uit diverse onderdelen zoals groepenkast, wandcontactdozen, leidingwerk, schakelaars, beveiligingen etc.…….

Erkend elektricien voor elektra

Elektrotechniek omhelst een groot scala aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld aansturing van automatische deuren, temperatuurregeling voor centrale verwarming, installatie wandcontactdoos voor je elektrische tandenborstel etc. Een elektrische installatie moet vakkundig worden geïnstalleerd door een erkend installateur. Daarom zijn onze elektriciens op de hoogte van de nieuwste voorschriften. Dit alles om letselschade of brand uit te sluiten!!!!!!

Dus laat je elektrische installatie aan onze elektriciens over om er zeker van te zijn dat deze betrouwbaar is en aan de eisen voldoet.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews