Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Sanitair installatie

 

Sanitaire installaties zijn niet weg te denken in ons dagelijks leven. Wilt u uw badkamer verbouwen of renoveren in de regio Groningen en Assen?  Of een toilet renovatie? Zijn misschien de kranen in uw keuken, badkamer en toilet aan vervanging toe? U zoekt een sanitair adviseur voor uw keuken of badkamer. Als sanitair installateur helpen we u graag bij het adviseren en montage van het sanitair. Omdat aan het hedendaagse sanitair steeds meer eisen door ons aangesteld worden.

Veel mensen dromen van een mooie ruime badkamer.

Maar als het erop aankomt dit te realiseren, is de droom vaak snel vervlogen. De vrolijke stemming maakt al snel plaats voor de nodige kop zorgen hoe deze badkamer te realiseren.  Wat onderscheidt eigenlijk een echte droombadkamer van een „normale “badkamer. Waar moet u op letten?

Basis bepalen voor een droom badkamer en toilet?

Renovatie SANITAIR van badkamer met design wastafel en bad Groningen -Assen

Wat bepaald nu de basis van uw badkamer of het toilet? Geen eenvoudige vraag. Als ervaren badkamer installateur geven we u de volgende tips. Allereerst de keuze van het sanitair en het uiterlijk van de ruimte. Daarnaast maakt een voor uit ziende blik op de „levensduur “van een badkamer ook veel duidelijk. Omdat een vernieuwde badkamer of toilet gaat immers gedurende 15 tot 20 jaar lang mee. Daarnaast gebruikt u dit meerdere keren per dag. Daardoor moet het sanitair van een droombadkamer dan ook voldoen aan hoge eisen. Of het nu gaat voor een klassiek, tijdloos sanitair design.

Trends in badkamer sanitair?

Nieuwe trends in sanitair voor badkamer, keuken en toilet zijn er te over, zowel in kleurstelling, vormgeving, maar denk ook aan technische oplossingen zoals warmteterugwinning door middel van een WTW-douche afvoer waardoor warmwater wordt bespaard.  Maar ook de kleine toiletruimtes ontkomen niet aan innovaties denk bijvoorbeeld aan de reukloze wc van Villeroy & Boch. Kennis van sanitaire installatie is een voorwaarde die dikwijls wordt onderschat. Sanitair specialist Kentech uw specialist en loodgieter voor badkamer, toilet en keuken in Groningen en Drenthe.

Loodgieter voor reparatie en installatie regio Groningen-Assen.

Loodgieter nodig? Onze loodgieters zijn vakbekwaam in het verhelpen lekkages en aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en afvoeren. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met bijvoorbeeld het aanleggen van vloerverwarming, montage design radiator in uw badkamer.

Advies nodig over sanitair en offerte badkamer of toilet?

Heeft u lekkage of loodgieter nodig? Of bent u opzoek naar badkamerinstallateur die u een gedegen advies kan adviseren over het verbouwen van uw badkamer. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat u ook andere vragen heeft.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en gratis advies. Het advies en eventuele offerte is 100% gratis (geen verborgen kosten) en geheel vrijblijvend (u zit dus nergens aan vast).

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews