Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Kraan kopen of vervangen voor badkamer, douche of keuken

Een water kraan is een onmisbaar onderdeel van jouw badkamer, toilet of keuken. Wil je een nieuwe mengkraan of toch met warm en koud knoppen. Ga je voor duurzaam dan is voor de keuken een kokendwaterkraan aan te raden.

Je gaat verbouwen, renoveren of zijn de kranen in je huis simpelweg aan vervanging toe? Wij helpen je graag om de juiste type kraan te kopen die bij je situatie en wensen passen.

Wij leveren en installeren verschillende merken kranen.

Bekende merken kraan fabrikanten met een goede kwaliteit en divers design zijn bijvoorbeeld: Grohe, Hans Grohe, Venlo, Ideal Standaard.

GROHE Red koken waterkraan

Behoefte aan kokend water in uw keuken, direct vanuit de kraan? Dan is een kookkraan een perfecte oplossing. Eenvoudig in gebruik met een mooi design. Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend water nodig hebt en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen. Dat is wat de GROHE Red koken waterkraan, ook wel heet waterkraan genoemd, voor je kan doen: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend water levert uit de keukenkraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder een koken waterkraan willen. Willen we niet allemaal snel koken of thee kunnen drinken?

Quooker CUBE met koolzuur

Met de nieuwe Quooker CUBE kraan heb je altijd lekker gefilterd drinkwater in huis. Met én zonder koolzuur. In een handomdraai maak je een cocktails of limonades klaar, maar ook een kop thee. Je haalt namelijk alles uit één en dezelfde kraan: 100°C kokend, warm, koud, koel bruisend en gefilterd water.

Heb je vragen met betrekking welk type kraan in jouw situatie past. Wij beantwoorden deze graag. Of heb je hulp nodig bij het installeren van je droom kraan neem dan contact met ons op.
Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.                                                                       

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews