Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Kraan vervangen en montage voor badkamer, douche of keuken.

Een water kraan is een onmisbaar onderdeel van jouw badkamer, toilet of keuken. Het kopen, vervangen en aansluiten van een keukenkraan, wastafelkraan, badkamerkraan, douchekraan, badkraan, inbouwkraan, watervalkraan of fonteinkraan is een strek beeld bepalend onderdeel in uw keuken, badkamer en toilet. Het is daarom erg belangrijk om een goede keuze te maken in uitvoering, design maar uiteindelijk functionaliteit !

Wilt u bv. een nieuwe eengreeps wastafelmengkraan aansluiten of toch een wastafelkraan met een aparte warmwater knop en koudwater knop laten plaatsen?

Gaat u voor duurzaam dan is zeker voor in de keuken een kokend water kraan aan te raden. Met een kokend water kraan in de keuken geeft u ongelofelijk gebruiksgemak. Zo kunt u direct een kopje heet water halen voor bv. een kopje thee. Naast enorm gemak biedt een kokend water kraan nog meer voordelen. U bespaard ook nog eens flink op de energiekosten. Omdat warmwater traditioneel eerst door een lange warmwaterleiding naar de keukenkraan moet worden geleidt waardoor zowel energie als water wordt verspilt.

U gaat verbouwen, renoveren of zijn de kranen in uw huis simpelweg aan vervanging toe? Wij helpen u graag om de juiste type kraan te kiezen die bij uw situatie en wensen passen. Kentech is uw kranenspecialist in de regio Groningen en Assen voor het kopen, installeren en montage van diverse keukenkranen, douchekranen, wastafelkranen tegen een scherp tarief.

Beste merk kraan kopen?

Wilt u een nieuwe keukenkraan of douchekraan kopen? Als installatiebedrijf leveren wij in hoofdzaak kranen van A-merk fabrikanten. Bekende merken kraan fabrikanten met een goede kwaliteit en divers design zijn bijvoorbeeld: Grohe, Hans Grohe en Venlo .

GROHE Red kokend water kraan.

Behoefte aan kokend water in uw keuken, direct vanuit de kraan? Dan is een kookkraan een perfecte oplossing. Eenvoudig in gebruik met een mooi design. Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend water nodig hebt en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen. Dat is wat de GROHE Red kokendwaterkraan, ook wel heet waterkraan genoemd, voor je kan doen: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend water levert uit de keukenkraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder een koken waterkraan willen. Willen we niet allemaal snel koken of thee kunnen drinken?

Quooker CUBE met koolzuur kokendwaterkraan

Met de nieuwe Quooker CUBE kokend water kraan heb je altijd lekker gefilterd drinkwater in huis. Met én zonder koolzuur. In een handomdraai maak je een cocktails of limonades klaar, maar ook een kop thee. Je haalt namelijk alles uit één en dezelfde kokendwaterkraan: 100°C kokend, warm, koud, koel bruisend en gefilterd water.

Heb je vragen met betrekking welk type kraan in jouw situatie past. Wij beantwoorden deze graag. Of heb je hulp nodig bij het installeren van je droom kraan? Neem dan contact met ons op!
Aarzel dan ook niet om het contactformulier in te vullen.                                                                       

Bekijk ook

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews