Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Toilet-wc verbouwen,renoveren en vervangen

Is je wc-toilet aan vervanging toe?

Of is jouw kleinste kamertje toe aan een grondige renovatie of ga je beginnen aan het verbouwen van jouw droom badkamer?

Inbouw-opbouwreservoir ?

Kies je voor een modern wandcloset met inbouwreservoir of voor een duoblok wc-pot met reservoir. Of wordt je verbouwing wat minder rigoureus. Oudere opbouwreservoirs hoeven niet meteen vervangen te worden als een vlotterkraan of spoelventiel defect is. Of als het waterverbruik niet meer overeenkomt met de huidige stand van de techniek.  De meeste professionele merken zoals Grohe, Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit en Geberit kunnen worden voorzien van nieuwe passende vlotterkranen en spoelventielen.    

En heb je al nagedacht over de stijl van jouw toilet? Want zelfs in closetpotten en toiletbrillen heb je natuurlijk de keuze. Of je nu kiest voor een moderne staande toiletpot met ronde of hoekige vormen of een hagende wc-pot met inbouw reservoir inclusief waterbesparend bedieningspaneel.

Douche toilet ?

Maar heb je ook overwogen een douche wc met milde reiniging met water? Wat voor de lichaamsverzorging geldt, geldt eens te meer voor de intieme hygiëne. Na een eenvoudige druk op de knop beleeft je met de douche wc de milde en natuurlijke toilethygiëne met water en een volledig gevoel van verfrissende reinheid. Met Geberit AquaClean geniet je de hele dag van een gevoel van frisheid en reinheid. In elke situatie.

Stank vrije wc ?

Bijna iedereen maakt zich, in meer of mindere mate, zorgen over achterblijvende toiletluchtjes. Het verspreiden van deze ongewenste vervelende geur leidt tot diverse camouflagetechnieken, gevoel van schaamte en aangepast gedrag. Het toilet met een gerust hart achter laten voor de volgende gebruiker is geen utopie, maar werkelijkheid geworden. Met Geberit DuoFresh blijft de toiletruimte continu fris ruiken. Hierdoor kunnen alle gebruikers opgelucht ademhalen.

Wij kunnen je adviseren voor een passende oplossing in elke situatie en installeren van wc’s met innovatieve technologie en betrouwbare kwaliteit en design.

Neem contact met ons op

Contact

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews