Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Douche renoveren verbouwen

Douche renoveren of verbouwen is een klus die heel wat tijd in beslag kan nemen, maar die zorgt voor een grote verbetering van het wooncomfort. Bij een douche renovatie of vernieuwen kun je denken aan het veranderen van het volledige ontwerp van de ruimte, maar ook het aanpassen van een deel van het sanitair of de installatie van een nieuw badkamermeubel.

De nieuwe douche is een zeer belangrijk onderdeel van jouw badkamer. Je neemt een douche om ‘s ochtends goed wakker te worden, om op te warmen of om jezelf op te frissen. Aangezien je iedere dag weer onder diezelfde waterstraal staat, is belangrijk dat je een douche kiest die aan al jouw wensen voldoet. Er zijn verschillende douchesystemen waaruit je kan kiezen voor een perfecte douche.

Douchesystemen

Wanner je een douchesysteem gaat kiezen die bij jou past, is het belangrijk om na te denken over extra functies die jouw douche ervaring veilig en comfortabel maken

Douches zijn er in veel soorten en maten, van luxe inloopdouches tot simpele douchebakken.  In een wat kleinere badkamer zijn douchedeuren of een douchecabine bijvoorbeeld een goede optie. Glazen deuren zorgen er bovendien voor dat jouw badkamer ruimtelijk oogt. Neem je een doucheput, douchegoot in de vloer of een douchegoot in de muur waardoor je geen hinder ondervindt van de afvoer. Als je energie wil besparen denk dan ook aan een WTW douchegoot.

Douchekraan kopen

Wat voor douchekraan kies je normaal of een thermostatische douchekraan wel zo veilig met kinderen. Met bijvoorbeeld een douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen. douchethermostaatkraan wel zo veilig met kinderen. Met bijvoorbeeld een douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen.

Douchekop aanschaffen

Welke douchekop waterbesparend, stortdouche of een met verschillende standen. Welke lengte glijstang waardoor je de douchekop op verschillende hoogtes kan instellen of een vaste muuropstelling zodat je meer ruimte hebt en makkelijker is te onderhouden.

Doucherenovatie advies

Doucherenovatie biedt legio mogelijkheden. Daarom helpen je graag met het installeren van een douchesysteem dat bij je situatie en wensen past.

Bekijk ook

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews