Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Douche renovatie regio Groningen & Assen.

Douche renovatie of verbouwen van uw douche voor een prachtige waterstraal. Altijd kunnen wij uw douche renoveren die voldoet aan uw wensen.
De douche is een zeer belangrijk onderdeel van uw badkamer. U neemt een douche om ‘s ochtends goed wakker te worden, om op te warmen of om jezelf op te frissen. Aangezien u iedere dag weer onder diezelfde waterstraal staat, is belangrijk dat u bij het vervangen van de huidige douche een nieuwe douche kiest die aan al uw wensen voldoet.

Installatie douche welk douche systeem.

Er zijn verschillende douchesystemen waaruit u kan kiezen voor een perfecte douche. Wanner u een douchesysteem gaat kiezen die bij u past, is het belangrijk om na te denken over extra functies die uw douche ervaring veilig en comfortabel maken.

Kleine badkamer met douche?

Douches zijn er in veel soorten en maten, van luxe inloopdouches, douchecabines tot simpele douchebakken met ja hoor een douchegordijn. In een wat kleinere badkamer zijn douchedeuren of een douchecabine bijvoorbeeld een goede optie. Glazen deuren zorgen er bovendien voor dat uw badkamer ruimtelijk oogt. Neemt u een doucheput, douchegoot in de vloer of een douchegoot in de muur waardoor u geen hinder ondervindt van de doucheafvoer?

Complete douche renovatie inclusief montage of gedeeltelijk docherenovatie?

Bij een douche renovatie of vernieuwen kunt u denken aan het veranderen van het volledige ontwerp en indeling van de ruimte. Echter een gedeeltelijke renovatie kan u douche genot sterk verbeteren. Want dat plakkerige douchegordijn irriteert snel. Bijvoorbeeld het laten plaatsen van een nieuwe douchedeur, inloopdouche of douchecabine door Kentech uw badkamer installateur in provincie Groningen en Drenthe.

Douche renovatie kosten?

De douche renovatie kosten zijn te verdelen in verschillende onderdelen. De uiteindelijke prijs is op gebouwd uit: arbeidskosten, materiaalkosten en afvoerkosten. Bij het renoveren van de douche of badkamer staan de kosten van sloopafval over het algemeen apart vermeld op uw fractuur. U kunt in overleg natuurlijk op de kosten besparen. Door middel van het uitbreken van bijvoorbeeld wandtegels en vloertegels zelf te doen. Ook door overige sloopwerkzaamheden zoals het verwijderen van bestaand badmeubel of bad. En natuurlijk er zelf voor te zorgen dat het sloop afval wordt afgevoerd.

Terugverdienen douche renovatie bij eventuele verkoop van uw woning?

De douche is een van de belangrijkste ruimtes van je woning. Als u uw woning op korte termijn of langer termijn eventueel wilt verkopen en een potentiële koper krijgt er geen klik mee, dan sla je de plank mis. Heeft u eventueel een tweede douche ruimte gecreëerd? Hiermee scoort u zeker punten. Als u uw douche renoveert kunt u de investering op korte of lange termijn terugverdienen. Echter bij de douchrenovatie moet u hiermee wel rekening houden met de volgende tips.

Renovatie douche kies niet voor design maar voor tijloos?

Dus ga niet mee in de badkamer trends van nu! Want wat nu hip is kan over enige tijd alweer achterhaald zijn. Denk om u keuzes en laat u daarom adviseren door ons. 

Laat luxueuze sanitair achterwege?

Luxe in de douche kan afschrikken. U kiest voor bijvoorbeeld sauna, jacuzzi of installatie van een doucheradio?  Daar staat tegenover dat een eventuele koper alleen extra onderhoud en energiekosten ziet. Ook de kleur stelling is van groot belang? Kies daarom geen felle kleuren maar liever voor tijdloos wit, zwart en grijs kleurcombinaties.

Levensloop bestendig douche renoveren?

Over het algemeen denkt men hier niet aan. Echter we worden als het goed is allemaal een dagje ouder. Vermijd daarom hinderlijke obstakels. Installeer dan ook bijvoorbeeld een inloopdouche met vlakke vloer. Maak daarom slimme en bewuste keuzes zodat u niet op korte termijn weer aanpassingen moet laten doen.

Ook kleine aanpassingen tellen bij je badkamerrenovatie?

Wilt u de woning snel verkopen, dan kun je ook budgetvriendelijke vernieuwingen doen. Fris je badkamer bijvoorbeeld op met een nieuw likje verf, vervang eventueel de doucheglijstang of wastafelkraan. Ook met het vervangen van de doucheverlichting kunt u een heel andere sfeer creëren.

Douche renovatie in 1 dag regio Groningen & Assen?

Uw douche renoveren in een dag is mogelijk. Echter u kiest dan voor een gedeeltelijke renovatie. Door bijvoorbeeld het vervangen van het huidige sanitair door nieuw sanitair. Ook is het mogelijk om u bad of douchecabine te verwijderen en laten vervangen door bijvoorbeeld een douchecabine of inloopdouche.

Douche renovatie wanden?

Bij het renoveren van douche wanden wordt over het algemeen gekozen voor het opnieuw betegelen en stucen. Bovendien als de bestaande tegels nog goed verlijmd zijn, kunt u ervoor kiezen om de nieuwe tegels daaroverheen te plakken. Daarnaast is het mogelijk om wandpanelen aan te brengen van acryl renovatiepanelen of sandwichpanelen. Wilt u hierover meer inspiratie opdoen neem even een kijkje bij een toonaangevende fabrikant in douche oplossingen, HÜPPE EasyStyle afwerking – eenvoudig easy! Uiteraard kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Energiezuinig renoveren douche.

Energie besparen bij het renoveren van uw nieuwe douche behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u de douchewanden isoleren eventueel in combinatie met muurverwarming. Het vervangen van bestaande radiator door vloerverwarming toe te passen. Besparen op warmwater energiekosten door middel van het laten plaatsen van een douche-WTW. Of het toepassen van ventilator werkzaam op gelijkstroom eventueel in combinatie met warmte terugwinning.

Renovatie douchebak of renoveren van doucheputje.

Lekkage in de douche ontstaat vaak door douchebak of doucheputje met verschillende oorzaken. In het simpelste geval zijn de kitnaden aan vervanging toe. Daar in tegen is het plaatsen van een nieuwe douchegoot, douchebak of doucheput meestal sterk aan te raden.

Welke Douchekraan?

Wat voor douchekraan kies je normale douchekraan of een douchethermostaatkraan. Met bijvoorbeeld een douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste douchestraal kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep op de thermostaat omhoog om het volume te verhogen. Douchethermostaatkraan is wel zo veilig met kinderen!

Douchekop aanschaffen? Gaat u voor stortdouche, regendouche of waterbesparende douchekop?

Welke douchekop waterbesparend, stortdouche of een met verschillende standen. Welke lengte glijstang waardoor je de douchekop op verschillende hoogtes kan instellen of een vaste muuropstelling zodat je meer ruimte hebt en makkelijker is te onderhouden.

Bij Doucherenovatie of douche reparatie hulp nodig? Bel nu!

Doucherenovatie biedt u legio mogelijkheden. Daarom helpt Kentech u graag met het installeren en montage van een douchesysteem dat bij u situatie en wensen passen. Ook bij kleine aanpassingen of vervelende lekkages. Verder kan Kentech u ook adviseren en helpen met badkamerverwarming of elektrotechnisch werkzaamheden. Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw douche renovatie? Douchen in optimaforma door middel van een vakkundige douchrenovatie in de provincie Groningen en Drenthe. En elke centimeter optimaal benutten, daar zijn wij goed in!

Bekijk ook

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews