Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Toilet of wc verbouwen,renoveren en vervangen in regio Groningen-Assen

Toilet verbouwen en of renovatie geeft je de mogelijkheid om de huidige toilet ruimte weer een modern en frisse uitstraling te geven. Wc of toilet ruimte aan vervanging,renovatie toe? Misschien wil je alleen je wc vervangen door een nieuw te plaatsen wc in de toilet ruimte of badkamer. Ga je jouw badkamer gedeeltelijk renoveren of verbouwen met een design toilet. Je kunt ook je wc vervangen door een modern wandcloset met een waterbesparend inbouwreservoir en of staand toilet. Stroomt  echter je wc reservoir door? Opbouw en inbouw reservoirs van toon aangevende fabrikanten (Geberit, Sphinx, Duravit. Wisa. Villeroy & Boch en Grohe) kunnen worden voorzien van nieuwe spoelmechanismes en vlotterkranen. Het maken van een toilet ruimte op de boven verdieping, wel zo handig.

Toilet-wc ruimte renovatie of verbouwen en nu?

Renovatie en of verbouwen van je wc ruimte geeft je de mogelijkheid om deze aan de huidige stand en mogelijkheden aan te passen. Verder kun je de toilet ruimte uiteraard voorzien van nieuwe wandtegels en vloertegels die belangrijk zijn voor de sfeer en uitstraling van je toilet ruimte. Het eventueel plaatsen van verlaagd plafond. Dit geeft je de mogelijkheid voor het aanpassen van de verlichting door middel van Led inbouwspots.

En niet te vergeten het aanpassen van de ventilatie. Oudere bestaande toilet ruimtes grenzend aan de buiten gevel zijn vaak niet voorzien van een radiator voor het verwarmen van de wc ruimte. Tegenwoordig is het plaatsen van een verwarmingslichaam in die situatie wel verplicht volgens het bouwbesluit. Eveneens het aanwezig zijn van een fonteintje. Is je toilet ruimte erg klein? Dan kun je het overwegen om deze niet te plaatsen. Het eventueel isoleren van de buiten gevel of het plafond aan de binnen zijde.

Toilet renovatie welke stijl kiezen?

En heb je al nagedacht over de stijl van jouw toilet? Want zelfs in closetpotten en toiletbrillen heb je natuurlijk ruime keuzes. Of je nu kiest voor een moderne staande toiletpot met ronde of hoekige vormen of een hangende wc-pot met inbouw reservoir inclusief waterbesparend bedieningspaneel. Toiletbril met of zonder soft close en eventueel met een leuke print afbeelding.

Toilet verbouwen, inbouwreservoir of een opbouwreservoir kopen? 

De meeste klanten van ons kiezen en kopen een inbouwreservoir met een hangende wc-pot. Een inbouwreservoir met zwevend toilet laten plaatsen is veel hygiënischer dan een staande wc pot met opbouwreservoir. Niet onbelangrijk ook veel eenvoudiger schoon te maken en te houden. Dit in tegenstelling van een wc uitgerust met een opbouwreservoir. Kies je of koop je toch voor opbouwreservoir? Dan is deze te verkrijgen in kunststof en porseleinen uitvoeringen. Het voordeel van met name de kunststof reservoirs is dat ze makkelijk en snel zijn te vernieuwen.    

Toilet-pot vervangen ga dan voor een randloze wc pot.

Zowel staande en hangende randloze toiletten zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Het voordeel van deze wc potten is dat een randloos toilet hygiënischer is, moderner oogt en is tegenwoordig niet veel duurder. Dus aanbevelen wij bij aanschaf van een nieuw toilet een randloze wc pot.

Douche toilet ?

Maar heb je ook overwogen een douche wc met milde reiniging met water? Wat voor de lichaamsverzorging geldt, geldt eens te meer voor de intieme hygiëne. Na een eenvoudige druk op de knop beleeft je met de douche wc de milde en natuurlijke toilethygiëne met water en een volledig gevoel van verfrissende reinheid. Met Geberit AquaClean douche wc geniet je de hele dag van een gevoel van frisheid en reinheid. In elke situatie.

Stankvrij toilet kopen?

Stankvrij toilet laten plaatsen in Groningen en Drenthe voor een reukloze wc. Bijna iedereen maakt zich, in meer of mindere mate, zorgen over achterblijvende toiletluchtjes. Het verspreiden van deze ongewenste vervelende geur leidt tot diverse camouflagetechnieken, gevoel van schaamte en aangepast gedrag. Het toilet met een gerust hart achter laten voor de volgende gebruiker is geen utopie, maar werkelijkheid geworden. Met Geberit DuoFresh blijft de toiletruimte continu fris ruiken. Hierdoor kunnen alle gebruikers opgelucht ademhalen.

Ventilatie toilet ruimte?

Ventileren van veel oudere toiletruimtes werd gerealiseerd door het plaatsen van een te open raampje. Als je toch de toilet of wc ruimte verbouwd en of renoveert is het veel beter door een mechanische ventilatie te plaatsen. Je kunt dan denken aan een plafond ventilator maar ook aan een muurventilator eventueel uitgevoerd met WTW

Toilet ruimte optimaal benutten bij toilet renovatie?

Elke centimeter optimaal benutten bij het verbouwen of renovatie van je toilet ruimte. Daar zijn we goed in. En het ontwerpen van een fris en modern toilet zodat deze weer jaren vooruit kan. Wij vormen dan ook graag samen met je één team bij het verwezenlijken en adviseren van jou toilet ruimte. Ook voor het vervangen jou wc potinbouwreservoir en of opbouwreservoir. We hebben je zoveel mogelijk geïnformeerd omtrent het renoveren van jou toilet ruimte. Maar kunnen ons ook goed voorstellen dat niet al je vragen zijn beantwoord. Schroom niet om je vragen en wensen met ons te delen. Neem dan ook via contact formulier of telefonisch met ons op.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews