Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Droombadkamer creëren? 6 tips voor het realiseren van uw droombadkamer.

Hoe kunt u uw badkamer verbouwen tot uw droombadkamer? 6-Tal tips voor als u uw badkamer dromen wilt laten uitkomen, ook na de badkamer verbouwing. Daarom geven wij als badkamerspecialist u deze 6-Tal tips.

1. Hoe ziet uw droombadkamer eruit?

Wilt u een bad, douche, wc en wastafel in uw badkamer. Kortom bepaal welke noodzakelijke onderdelen er in moeten worden geïnstalleerd. Heeft u een kleine badkamer waardoor de ruimte beperkt is. Overweeg dan bijvoorbeeld het bad achterwege te laten. Als u ruimte overheeft nabij de badkamer installeer het toilet buiten de badkamer in aparte toiletruimte. Gaat u voor een basic badkamer of voor veel comfort. Comfort verhogende opties zijn o.a. inloopdouche, whirlpool, douchecabine met lage instap, badmeubel met voldoende opruim mogelijkheden en infraroodcabine etc. Daarnaast hoe wordt de badkamer elke dag gebruikt en door welke gezinsleden.

2. Hoe wordt de droombadkamer gebuikt in de toekomst?

Welke afzienbare veranderingen vinden er plaats in de nabije toekomst? Zoals moet de nieuwe badkamer kindvriendelijk zijn. Hierin moet u ook onderscheid maken tussen hele jonge kinderen en tieners. Of moet u rekening houden dat deze levensloopbestendig moet zijn.

3. Wat past er in uw badkamer?

Diverse sanitair fabrikanten bieden u passende oplossingen aan in hun assortiment. Welke sfeer streeft u na modern of toch klassiek. Enkele wasbak of toch een dubbele wastafel. Grote wasbak of past u liever een kleine wastafel toe. Kortom ook de afmetingen van het toe te passen sanitair is van belang. Een strakke inrichtingsstijl of warmere stijl. Welke wandtegel of vloertegel voldoet aan uw wensen? Ook een belangrijk onderdeel is de badkamerverlichting. Omdat deze van grote invloed is op de sfeer van uw nieuwe badkamer. Hoe moet de verlichting worden geschakeld? Automatische verlichting of door een schakelaar eventueel uitgevoerd met dimbare functie. Moet de badkamer eenvoudig schoon te maken zijn, en onderhoudsvriendelijk.

4. Plan uw badkamer verbouwing?

De badkamer zonder onnodige randen en opstapjes is sterk aan te raden en veranderd elke badkamer in een comfortabele badkamer voor iedereen. Doordat de verschillende vlakken in elkaar overlopen lijkt de badkamer optisch groter en zorgt voor meer bewegingsvrijheid zelfs in een kleine badkamer. Daarnaast hoeveel is uw budget?  U kunt in overleg met onze sanitair adviseur u laten infomeren wat er eventueel mogelijk is binnen uw budget. Welke ruimte heeft u beschikbaar? Daarom meet u badkamer in. Hebben u wensen invloed op het bestaand leidingwerk. Welke leidingen worden verplaatst? Zitten de afvoeren op de juiste plaats?

5. Vakkundige montage badkamer?

Als de montage niet professioneel en vakkundig is gedaan verliezen zelfs de mooiste sanitair producten hun glans.  Daarnaast is een goede planning van de badkamer verbouwing essentieel. Zowel de inkoop van de materialen als installatie planning.  Omdat u niet te lang in de bouwstress wil zitten. Want u wilt nu toch echt wel genieten van uw nieuwe badkamer. Kentech uw badkamer installateur voert alle werken deskundig uit en geeft u de zekerheid, dat u het allerbeste voor uw geld heeft gekregen.

6. Nu nog enkel genieten van uw nieuwe badkamer!

Na de eindreiniging en de oplevering door ons kunt u en uw familieleden rustig en lekker ontspannen in uw nieuwe droombadkamer.

Bekijk ook

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews