Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

CV-ketel solo of combi?

De HR modulerende cv-ketel is nog steeds een goed alternatief. We leveren en installeren cv-ketels van de volgende merken, Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant, maar wil je een ander merk dat kan natuurlijk ook. Want ook de cv-ketel fabrikanten hebben aan hun nieuwe HR modulerende cv-ketels verbeteringen aan gebracht, zodat deze bijvoorbeeld met een hybride warmtepomp probleemloos kan worden gekoppeld De Remeha calenta ace of Intergas Xtreme en andere nieuwe types ketels worden nu allemaal geleverd met een A-label pomp om elektrische energie te besparen.

HR cv-ketel kopen ?

We zijn ervan bewust dat er twijfel bestaat om nu nog een HR cv-ketel aan te schaffen, want natuurlijk draag je graag je steentje bij om te verduurzamen. Maar je wilt vooral dat je keuze past bij je situatie en jouw woning of bedrijfspand. Zo heeft Remeha momenteel een actie lopen van GasLos. Want gaat in de toekomst jouw wijk verplicht van gas af, dan nemen zij jouw nieuwe cv-ketel terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem.

Welke thermostaat ?

Het aansturen van de cv-ketel kan tegenwoordig op verschillende manieren zelfs via je mobile telefoon. Maar ook in de ruimtes individuele thermostaten aan te leggen eventueel in combinatie met op de radiatoren geplaatste intelligente thermostaatkranen, zodat de individuele ruimtes alleen daar warmtevragen als dat is gewenst en de cv-ketel hierop aansturen.

Wil je daar meer van weten kijk dan even op website van de volgende fabrikanten Honeywell (Evohome) of Danfoss (Danfoss Link).

Welk type cv-ketel zoek je?

Er zijn namelijk twee soorten cv-ketels te koop. Het meest voorkomende type is de combiketel. Deze zorgt zowel voor warmte als voor warm water uit de kraan. Er is ook een soloketel. Deze zorgt alleen voor warmte.

Vermogen HR cv-ketel ?

De aanschaf van een nieuwe ketel is een hele uitgave waarbij je keus hebt uit veel merken en minstens het dubbele aantal types tegenkomt. Welke ketel is voor jouw situatie het meest geschikt is zijn de volgende factoren van belang. De afmetingen van het huis, isolatie, gezinssamenstelling en waterverbruik. We helpen je graag om de juiste keuze te maken welk type cv-ketel met een CW van 3,4,5 of 6 met een en regeling die bij je situatie en wensen passen.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews