Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Radiatoren

Radiator kopen doe je niet elke dag. Wil je design radiator laten plaatsen in je badkamer? Of zijn de radiatoren niet meer van deze tijd. Waar moet je opletten bij het kopen van een nieuwe radiator? Als erkend cv installateur kunnen wij je een radiator aanbieden die bij jouw situatie past.

welk type radiator aanschaffen?

Radiatoren zijn er in verschillende uitvoeringen en wattage maar hebben een zeer grote rol als het gaat om comfort, design en energiebesparing. Bij aanschaf of vervanging van een radiator of radiatoren is het van belang om deze factoren in overweging te nemen.

Tegenwoordig worden de meeste ramen uit gerust HR-thermopane beglazing. In dat geval is het niet meer noodzakelijk om onder elk raam een radiator te plaatsen om de kou val op te vangen. De standaard radiatoren zijn meestal uitgevoerd met 4-zijdige aansluitingen zonder radiator omkasting. Voor een kleine meer prijs kiezen de meeste mensen nu voor eén met omkasting. Voordeel mooi uiterlijk en beter schoon te houden. Sinds een aantal jaren zijn er ook radiatoren met een midden aansluiting het meest geschikt voor nieuwbouw maar kan natuurlijk ook individueel. Verder zijn er uitvoeringen met een geheel vlakke plaat, voordeel strak uiterlijk. We plaatsen, installeren en leveren radiatoren van verschillende fabrikanten, maar in hoofdzaak van het fabricaat Brugman .

Design radiatoren

Design radiatoren worden hoofdzakelijk toegepast in de badkamer de wel bekende handdoek radiator, ook deze zijn in veel uitvoeringen kwaliteiten te verkrijgen. Vooral de laatste is van belang in een vochtige omgeving. Neemt niet weg dat je design radiatoren ook zeer geschikt zijn voor andere ruimtes een zeer uitgebreide collectie kunt je bij de volgende fabrikant vinden namelijk Jaga.

Convector

Convectors zijn zeer geschikt om in de vloer te worden weg gewerkt, voor grote vensteroppervlakken in woonruimtes en kantoren, wintertuinen en zwevende vloeren. Verborgen onder het rooster zit convector eventueel uitgevoerd in Low-H2O technologie. Het enige wat opvalt is het rooster, dat perfect aan jouw interieur kan worden aangepast. Ook wand uitvoeringen nemen een opmars.

Laagtemperatuur radiator

Laagwater temperatuur radiatoren zijn een goed middel om energie te besparen en te verduurzamen. Een nieuw type is bijvoorbeeld  Briza. Deze hybride radiator heeft een dubbele functie en zorgt voor warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo heb je op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat. Achter deze radiator schuilt Low-H2O techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Briza is het slankste model op de markt met zo’n groot vermogen.

Laat je inspireren wat volgens jou het beste bij je interieur past of vraag om ons advies?

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews