Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Duurzame Verwarming

Duurzame verwarming techniek biedt u de oplossing om zuinig en energiebesparend te verwarmen. Kentech is de speciallist in duurzame verwarming techniek in de regio Groningen en Assen voor zowel verwarming en warm water.

Duurzame verwarming in 2030.

In 2030 moet het gasverbruik fors minder zijn. Dat lijkt ver weg, maar is dichtbij: als u nu een nieuwe Hr-ketel op gas koopt, zou het best uw laatste kunnen zijn. Duurzaam verwarmen vraagt om innovatieve verwarming technieken nu en in de toekomst.

CV-Installateur voor provincie Groningen en Drenthe.

Daarnaast zijn wij uw cv-installateur voor de regio Groningen en Assen. Voor het plaatsen of vervangen van de bestaande cv-ketel door een nieuwe cv ketel. Ook voor het plaatsen van nieuwe radiator in bijvoorbeeld uw badkamer.

Verwarmen van ruimtes en water worden nu nog standaard door zuinige Hr-ketels gedaan, maar dat gaat veranderen doordat we van het gas afgaan. Desondanks kan het in uw situatie raadzaam zijn om uw oude cv-ketel te vervangen door een nieuwe Hr cv-ketel. Waarom nu nog een nieuwe cv-ketel omdat de huidige cv ketel nog zuiniger zijn en relatief een kleine investering vergt.

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met het verhelpen van storingen aan uw cv-ketel, thermostaat regelingen en verhelpen van lekkages in het verwarmingssysteem.

Als u gaat investeren in de verwarmingsinstallatie kunt u op verscheidene manieren toch toekomstgericht actie ondernemen om duurzaam te verwarmen!

Duurzame verwarming met lage temperatuur verwarming.

Door bijvoorbeeld laagtemperatuur-verwarming toe toepassen, vloerverwarming, wandverwarming, stralingspanelen of laagtemperatuur radiatoren. Ook een warmtepomp, zonneboiler of slimme regelingen behoren tot de mogelijkheden.

Warmte terugwinning regio Groningen-Assen

Maar ook een warmteterugwinning voor ventilatie is een goede investering want wat je niet hoeft te verwarmen is energiebesparend nu of voor toekomstgerichte verwarming.

Duurzaam verwarmen is energiebesparend.

Duurzaam verwarmen kent dus diverse mogelijkheden, maar is bovenal zuinig. We zijn er van bewust dat er geen makkelijke keuzes zijn.

Benieuwd of vloerverwarming iets voor je is in je badkamer of  woonkamer? Welke cv-ketel  past bij jouw situatie?  Neem even contact met ons op.  Wij beantwoorden je vraag graag en bieden diverse mogelijkheden die bij je budget en wensen passen?

Meer informatie kun je vinden in deze website. Liever direct contact?  Stel gerust je vraag via ons contact formulier. Maar direct antwoord even bellen is sneller.

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews