Kentech BV
Kennis en techniek
Storing? Neem contact op

Installatiebedrijf, de Totaalinstallateur in de regio Groningen-Assen.

Installatiebedrijf Kentech BV heeft meer dan 30 jaar ervaring en passie in de installatietechniek.Het Installatiebedrijf met gedegen kennis en passie van installatietechniek in de regio Groningen en Assen.

De totaalinstallateur in regio Groningen en Assen.

Totaalinstallateur Kentech BV is de installatie partner voor zowel de woningbouw en utiliteit. Wij helpen je met het ontwerpen, installeren en onderhouden van installatie gerichte technische installaties. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten. We zijn uiteraard niet merk gebonden zodat we je de beste prijs kwaliteit kunnen aanbieden.

Installatiebedrijf Kentech BV is zowel een duurzame Installateur als een totaalinstallateur.

Wij zijn specialisten in: duurzame installaties, verwarming installaties, elektrotechnische installaties, sanitair installaties, badkamerrenovatie, vloerverwarming, wandverwarming, toilet renovatie en ventilatie techniek, met kennis en passie voor installatietechniek Kentech BV.

Bij installatiebedrijf Kentech bv staat duurzame installatietechniek centraal.

Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaag je de energiebehoefte en kun je besparen op jouw totale energiekosten. Je wilt verduurzamen door bijvoorbeeld duurzaam en zuinig te gaan verwarmen? Het plaatsen van zonnepanelen, of andere duurzame mogelijkheden vraag ons naar mogelijkheden die bij je passen en deskundig advies? Wij helpen u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij je passen. Ook kunt je bij ons terecht voor informatie over duurzame energie. Wij voorzien je graag in een voor jou op maat gemaakt advies.

Wij kunnen je optimaal voorzien van de juiste duurzame installatietechnieken. Maar ook bij een nieuwe badkamer of het verhelpen van een technische storing zoals bijvoorbeeld een lekkende waterleiding.

Heb je een vraag betreffende nieuwbouw plannen, renovatie of een storing in de regio Groningen en Assen aarzel niet en neem dan contact met ons op!

Bekijk ook

Neem contact met ons op

Contact
Review Review Review Review Review

Ze zijn vakkundig, geven goede adviezen en werken snel. Kon niet beter.

Lees alle reviews